Over mij

Mijn naam is Rindert de Quaasteniet. Ik wandel regelmatig in het bos of op de hei om rust te vinden en mijn hoofd helder te houden in de drukte van het dagelijkse leven. Na het volgen van de opleiding Natuurcoaching bij de School voor Natuurcoaching Innersteps wilde ik naast mijn baan als project manager bij een softwarebedrijf zelf gaan natuurcoachen. Bij een coachingstraject betrek ik als Natuurcoach de waarde en het vermogen van de natuur om te verhelderen wat iemand van nature zelf al weet.

Al vanaf vroege leeftijd ben ik geïnteresseerd in mindfulness en geïnspireerd door teksten van onder andere Paulo Coelho en Eckhart Tolle. Aanwezig zijn en wandelen in de natuur is voor mij een manier om mijzelf (weer) in het hier en nu te brengen. Een natuurrijke omgeving kan voor mij malende gedachten tot stilstand brengen en tegelijkertijd de ideeën of inzichten geven waar ik naar op zoek ben.

Samen met mijn vrouw en drie kinderen woon ik in Loosdrecht waar we zo veel mogelijk het bos, de hei, de weilanden, en het water in de omgeving opzoeken.

Neem contact met mij op
Rindert de Quaasteniet

Natuurcoaching

Verheldering

Natuur

Jouw Heldere Natuur - Natuurcoach - Rindert de Quaasteniet