Natuurcoaching

Vind jouw helderheid

Een natuurlijk schouwspel observeren en laten inwerken, een symbolisch bouwsel maken van losliggende materialen uit de natuur en middels vragen hierover doordringen tot datgene wat je van nature zelf al weet; het zijn enkele voorbeelden die deel uitmaken van coachen in en met de natuur, waarbij zowel gewandeld als wordt stilgestaan.

Een groot deel van de coaching draait om het bekijken van wat er nu in je leven speelt, welke duidelijke en heldere wens hieruit voortkomt of er al was, wat je hier in tegenhoudt en wat aanwezig is om je wens niet alleen maar een voornemen te laten zijn. Het is de bedoeling om hiermee een uitgebreide basis te leggen voor het bepalen van concrete stappen zodat je aan de slag kunt gaan met het realiseren van je wens.

Logo

Het logo van Jouw Heldere Natuur bestaat uit zowel een zwerm vogels als een boom, als symbool voor hoe de elementen van de natuur met elkaar verbonden zijn. Een zwerm vogels kan bestaan uit meerdere individuele vogels, waar ook een persoonlijkheid uit meerdere facetten kan bestaan en tegelijkertijd onderdeel kan zijn van een grotere groep. Zoals ook de natuur uit een grote hoeveelheid facetten bestaat en op hetzelfde moment een eenheid vormt. De facetten en de eenheid uit de natuur kunnen je helpen jouw eigen puzzelstukjes te ontrafelen en te plaatsen, waarbij de nabijheid van de natuur en het stellen van heldere vragen kunnen zorgen voor een ruimte waarin antwoorden zich ontvouwen.

Locaties

Het coachingstraject wordt vooral aangeboden in de omgeving Wijdemeren, het Gooi, of de Utrechtse Heuvelrug. Mocht je uit een ander deel van Nederland komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom voor een coachingstraject hier in de buurt.

Waarin wil jij helderheid vinden?

– Sta je voor een of meerdere (grote) keuzes in je leven en heb je behoefte aan verheldering?

– Ben je aan het zoeken naar hoe je je droom wilt realiseren, of ben je überhaupt op zoek naar je droom?

– Lig je regelmatig ’s nachts wakker omdat je gedachten overuren maken?

– Is er meer gehaastheid in je leven dan je zou willen?

Concreet ziet het coachingstraject er als volgt uit:

 • Sessie 1
  Kennismaken & intake
  1,5 uur
 • Sessie 2
  Definiëren concrete wens / concreet doel
  1,5 uur

 • Sessie 3
  Onderzoeken obstakels
  1,5 uur

 • Sessie 4
  Vergroten draagvlak
  1,5 uur

 • Sessie 5
  Concrete stappen bepalen en coachingstraject afronden
  1,5 uur

Natuurcoaching

Verheldering

Natuur

Jouw Heldere Natuur - Natuurcoach - Rindert de Quaasteniet